testmozgás

2019.08.01. 18:29

Átadták a fitneszparkot Gyulán

Ünnepélyes keretek között adták át az Észak-Törökzugban található Wesselényi parkban kialakított fitneszparkot csütörtökön.

P. G.

Fotó: Imre Gyorgy

Kónya István alpolgármester és önkormányzati képviselő köszöntőjében az összefogás és a sport fontosságára hívta fel a figyelmet.

Mint elmondta, a sport valamennyi ember, minden generáció számára fontos, a létesítmény egyik nagy előnye pedig éppen az, hogy bármely korosztály eredményesen használhatja.

Szólt arról az összefogásról, amely a megvalósítást övezte. Külön kiemelte Kiss József pályázatíró, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az Egészséges Városért Közalapítvány és a koordináló Napkör egyesület fejlesztésben betöltött szerepét.

Fotók: Imre György

A beruházás összértéke 5,5 millió forint, amelyből 3 millió forintot a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon nyertek el. Kétmillió forintot az Egészséges Városért Közalapítvány, a fennmaradó részt pedig az önkormányzat biztosította. A parkban 12-féle eszköz, köztük fekvőtámaszpadok, húzódzkodó részek, párhuzamos korlátok kaptak helyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában