Felújítás

2019.07.05. 18:05

Átadták a malomasszonykerti járdát Békésen

Ünnepélyes keretek között adták át a közösségi összefogással, lakossági aktivitással és önkormányzati forrásokból felújított 1400 méter hosszú, egy méter széles és 15 centiméter vastag járdát pénteken délután Békés malomasszonykerti részén, a Járdás-dűlőn.

Papp Gábor

J‡rda çtad‡s BŽkŽsen a Malomasszonykertben. De‡knŽ Domokos Jœlia šnkormŽnyzati kŽpvisel? Izs— G‡bor BŽkŽs v‡ros polg‡rmestere

Izsó Gábor polgármestere elmondta, 2017-ben kezdték el szervezni a járda rekonstrukcióját. A beruházás összértéke eléri a 11 millió forintot, amihez a lakosság, a Malomasszonykertben lakók, valamint ottani telekkel rendelkezők 1 millió 884 ezer forintot adtak össze.

Az összeghez hozzájárult a városvezető, valamint Deákné Domonkos Julianna, a városrész önkormányzati képviselője is. A polgármester hangsúlyozta, a fejlesztés is bizonyítja, az összefogás mindig eredménnyel jár.

Deákné Domonkos Julianna és Izsó Gábor adta át a szakaszt /Fotó: Imre György/

Deákné Domonkos Julianna kiemelte, a fejlesztéssel párhuzamosan kisebb útjavítás is történt. Hozzátette, igyekszik minél aktívabban tartani a kapcsolatot a környéken élőkkel, és a megfogalmazott javaslatok alapján, a lehetőségek függvényében újabb beruházások is megvalósulhatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában