városnapok

2019.05.09. 15:29

Vésztőn zenél az Omega

Július 5-én, 6-án és 7-én, péntektől vasárnapig rendezik meg Vésztőn a városnapokat, melyek vasárnap este a legendás, Kossuth-díjas Omega együttes fellépésével és tűzijátékkal zárulnak majd – jelentették be csütörtökön a vésztői kultúrházban tartott sajtótájékoztatón, ahol több szempontból is a legek zenekarának nevezték az immár 57 éves bandát.

L. B.

Kóbor János, az Omega frontembere elmondta, Vésztőre a lehető legnagyobb show-t hozzák el. Hozzátette: készülnek egy újabb lemezzel, amit még a Tűzvihar turné vége előtt befejeznének. Molnár Sándor polgármester azt mondta: a főtér méltó helyszíne lesz az Omega-koncertnek. A központot a korábbinál nagyobb területen kell lezárni, nagyobb lesz a színpad. Vésztő a Sárréten központi szerepet töltene be a kultúra, az oktatás és a turisztika terén.

Csősz Ferenc, Molnár Sándor és Kóbor János /A szerző felvétele/

Csősz Ferenc, a művelődési központ igazgatója elmondta: a Mágori Fesztivál és a városnapok Vésztő legfontosabb rendezvényei, és szinte nincs olyan jelentős előadó, zenekar, amelyik ne fordult volna meg ezeken. Az Omega-koncert olyan volumenű lesz, amilyen még nem volt sem Vésztőn, sem a környéken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában