korszerűsítés

2019.02.03. 18:28

Felállványozták a méhkeréki gondozási központot

Felállványozták a gondozási központot – ismertette Tát Margit. Méhkerék polgármestere emlékeztetett, hogy az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében 150 millió forintot nyert az intézmény korszerűsítésére.

L. B.

Szigetelik a falakat, cserélik a homlokzati nyílászárókat, illetve napelemes rendszert szintén telepítenek. A beruházást követően a földszinten az idősek nappali ellátása, az emeleten a család- és gyermekjóléti szolgáltatás kaphat helyet. A projekt részeként egy hétszemélyes autót is vásárolnak, az hamarosan befuthat, a teljes beruházás pedig a tervek szerint nyáron ér véget.

A beruházás nyáron érhet véget /A szerző felvétele/

A polgármester szólt arról: elkészültek a piac látványtervei. A szintén TOP-os, 60 millió forintos fejlesztés révén egy 1000 négyzetméter alapterületű piacteret alakítanak ki, amin lesz egy 18×30 méteres, oldalt nyitott, felül fedett csarnok.

Tát Margit elmondta, az egészségügyi alapellátás fejlesztését célzó TOP-os, 20 milliós projekt véget ért. A fogorvosi rendelő tetőszerkezetét rendbe tették, illetve eszközöket vásároltak, például modern fogorvosi széket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában