Karitatív akció

2019.01.12. 16:10

Több mint kétszáz békéscsabai rászorulónak osztottak ételt

Az Ételt az Életért közhasznú alapítvány első alkalommal szervezett gyűjtést a rászoruló családoknak Békéscsabán. A „Mint egy falat kenyér” program keretében vidéki településeken, helyi vállalkozók és magánemberek segítségével támogatják a nehéz sorsú családokat.

Sz. V.

cof

Az Esély Pedagógiai Központ tanulói 50, a családok átmeneti otthonában élők 10 és a védőnők által delegált családok 48 ételcsomagot kaptak az ételosztás keretében. A több mint 10 kilós adomány tartalmaz lisztet, búzadarát, olajat, cukrot, vajat, teát, mandarint, datolyát, rágót, kekszet, tésztát, rizst és lencsét.

A szerző felvételei

A békéscsabai Vasutas Művelődési Házban szombaton délben megrendezett osztáson bábelőadással szórakoztatták a meghívott gyermekeket és szülőket, majd vegetáriánus szendvicsekkel, gyümölcsökkel és limonádéval vendégelték meg a résztvevőket.

A rendezvény sikerén felbuzdulva a szervezők hírportálunknak elmondták: a jövőben szeretnék megismételni a programot a megyénkben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában