Galériával

2019.01.25. 16:30

Elbúcsúztatták a diplomásokat a Gál Ferenc Főiskolán

Diplomaátadó ünnepségeket rendeztek pénteken a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai és gyulai karjain, melyeken ezúttal a keresztféléves képzéseket elvégző hallgatókat búcsúztatták az intézmények.

A csabai Gál Ferenc Főiskola előadótermében összesen huszonkét végzős vehetett át alapdiplomát, a pénzügy és számvitel- valamint műszaki menedzser szakos, továbbá a felsőoktatási képzést végző hallgatók – tudtuk meg dr. Lipcsei Imrétől a rendezvényt megnyitó rektori megbízott és ügyvivő dékántól.

A gyulai Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Karán is pénteken tartották a keresztféléves diplomaátadó ünnepséget. A BMKK Pándy Kálmán Tagkórház Árvay termében rendezett eseményen összesen 29 végzős hallgató kapta kézhez a diplomáját. Az ápolás és betegellátás (ápoló szakirány), az egészségügyi szervező (egészségturizmus-szervező szakirány) és a szociális munka alapszakon, valamint az iskolai szociális munka és alkalmazott szociális gerontológia továbbképzési szakon végzetteket többek között dr. Homoki Andrea intézetvezető docens, megbízott dékán köszöntötte a jelképes helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában