fotópályázat

2018.12.11. 18:23

Bezárult az idei mosolyalbum, kihirdettük a nyerteseket

Véget ért a Békés Megyei Hírlap és a beol.hu által közösen meghirdetett Gyermekmosoly 2018 őszi fotópályázata. Szerkesztőségünk kedden adta át a nyereményeket a legszebb mosolyú lurkóknak.

Horváth Dóra

A fotópályázat mindkét kategóriájának nyertesei és szüleik mosollyal az arcukon vették át a díjakat.

A díjátadón Pocsaji Richárd főszerkesztő köszöntötte a nyerteseket és szüleiket, valamint gratulált az eredményekhez. Összegezte, hogy az őszi fotópályázatra, amelyet két kategóriában – 0-3 és 4-6 éves korosztály – hirdettünk meg, összesen 859 gyermek mosolyát megörökítő felvétel érkezett, a feltöltött fotókra pedig több mint 46 ezren szavaztak. Az online olvasók segítségével kategóriánként az első 30 legtöbb szavazatot elérő kép automatikusan bekerült a Hírlapba, ahol az indulók november 7-től hármasával egy újabb megmérettetésen vehettek részt.

A lapban található szavazószelvények visszaküldésével olvasóink kiválasztották korcsoportonként a három legjobbat, akik nyereménye egy-egy CEWE ajándékutalvány. A főszerkesztő kiemelte: felülmúlta a várakozásokat a szerkesztőségbe megküldött szavazószelvények száma, hiszen a mai felgyorsult világban már mindent online intézünk, kevésbé vesszük a fáradtságot arra, hogy postai úton szavazzunk.

Kurucz Hunor és szülei /Fotók: Lehoczky Péter/

A legtöbb voksot a vésztői csöppség, Kurucz Hunor kapta, aki nemcsak a Békés Megyei Hírlapból kivágott szavazószelvények összesítése során, hanem a játék online fordulójában is maga mögé utasította mindkét korcsoport teljes mezőnyét. Szülei szerint Hunor igazi grimaszkirály és a pályázatra beküldött felvételen az első mosolypróbálkozását sikerült megörökíteniük. A két forduló nyereményét babafotókra, albumra és fényképes bögrére tervezik fordítani.

Második helyen a békéscsabai Tóth Luca végzett, aki életkorához képest már-már rutinosnak mondható a gyermekmosoly fotópályázaton. A tavasszal meghirdetett versenyen is sikerrel szerepelt, akkor a harmadik helyet sikerült bezsebelnie.

A legkisebbek kategóriájában a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az ugyancsak békéscsabai Gurcsó Dóra állhatott fel. Szülei még nem döntötték el, mire használják fel az ajándékutalványt.

A 4-7 éves korcsoportban Diószegi Dórának az online szavazás során megszerzett első helyet sikerült megtartania. Édesanyja több gyermek benevezett fotóját lájkolva és böngészve döntött úgy, hogy ő is beküldi kedvenc felvételét. A díjnyertes mosolyt megörökítő fénykép elmondása szerint boldog pillanatokat idéz fel benne, hiszen ezen Dóri igazán önfeledten kacag.

A fotópályázat mindkét kategóriájának nyertesei és szüleik mosollyal az arcukon vették át a díjakat.

Szoros volt a verseny a kategória második helyéért, hiszen mindössze egy szavazat döntött Benczik István javára. Pistike mintha csak megérezte volna, stílszerűen egy 2-es számmal ellátott felsőben vette át nyereményét. Szülei érdeklődésünkre elmondták, nagyon meglepődtek a sikeres szereplésen ugyanakkor természetesen örülnek is neki.

A nagyobbak versenyében dobogós lett Ollár Viktor, aki Kétegyházáról utazott be szerkesztőségünkbe édesanyjával. Úgy tűnik a hármas Viktor szerencseszáma, hiszen mind az online, mind pedig a hírlapos szavazáson bronzérmet tudott szerezni a 4-7 éves gyermekek kategóriájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában