Békéscsaba

2018.11.14. 15:06

Szakmai tanácskozás volt a főiskola gazdasági karán

A szakmai tanácskozáson Békés megye vezető tisztségviselői az élethosszig tartó tanulás fontosságát méltatták.

V. E.

A szerző felvétele

A Magyar Tudomány Ünnepének kereteiben szervezett szakmai tanácskozást tartottak Harruckern öröksége – innováció a Dél Alföldön címmel szerdán a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági karán Békéscsabán. Az esemény fővédnöke Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke volt.

A szerző felvétele

A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Kozma Gábor rektor, Krizsán Anett, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója, dr. Árpási Zoltán egyetemi docens és Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere, aki beszédében elmondta, hogy a főiskola a képzések, továbbképzésekés az élethosszig való tanulás lehetőségét nyújtja. Elmondása szerint nagy örömmel fogadta a campus meghívását, amelyre több, mint 3 milliárd forintnyi fejlesztés vár. Dr. Árpási Zoltán elmondta, a csabai felsőoktatásra kollégáival úgy tekintenek, hogy történjen bármi, ők akkor is jelen lesznek, dolgoznak és tanítanak. Továbbá úgy gondolja, hogy az infrastrukturális fejlesztési program támogatni és erősíteni fogja őket. Majd az esemény Polyák Zsolt dandártábornok Biztonság a valós világban című prezentációjával folytatódott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában