elismerés

2018.10.09. 17:38

Boldog iskola lett a békési intézmény

Immáron második alkalommal kapta meg a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola a Boldog Iskola címet – tájékoztatott az intézmény.

P. G.

A címátadón Tarkovács Gréta, Szűcs Éva Edina és Kovácsné Sas Éva tanárnők jártak Budapesten, ahol átvették az elismerésről szóló oklevelet. A Jobb Veled a Világ Alapítvány az oklevél mellé szakmai csomagot is ajándékozott: 10-14 éveseknek szóló boldogságóra munkafüzetet, hozzá kézikönyvet pedagógusoknak; CD-ket, amelyen Bagdi Bella dalai vannak; továbbá két csomag személyiségfejlesztő kártyajátékot.

Az intézmény a 2018/2019-es tanévben is jogosult a Boldog Iskola cím és a logó használatára. Ebben a tanévben a 3. a és az 5. c osztályban lesznek boldogságórák. A jövőben pedig több osztály tervezi, hogy bekapcsolódik.

A Boldog Iskola program fókuszában az áll, hogy hogyan lehet a negatív gondolkodásmódon változtatni és a tanulásban optimista hozzáállást kialakítani a diákok körében. Ma már az ELTE PPK által tudományosan is igazolt programot fejlesztettek ki, mely a pozitív pszichológia módszereire épül, ami mind a diákok, mind a tanárok jól-létével foglalkozik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában