Országjáró körút

2018.09.22. 19:12

Gyomaendrődön járt a Jobbik elnöke

Országjáró körútja során Gyomaendrődön járt Sneider Tamás szombaton. A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a választókerületi gyűlést megelőző sajtótájékoztatóján azt mondta, célja, hogy a Jobbik tagságát, szimpatizánsi körét tájékoztassa arról, hogy a párt milyen politikát fog folytatni.

Mint Sneider Tamás mondta, a választások során veszítettek, de ellenzéki térfélen minden második szavazatot a Jobbik szerzett meg, ezért óriási a felelősségük annak kapcsán, hogyan tudja a párt megtestesíteni az ország felének véleményét a jelenlegi rendszerrel szemben.

Kifejtette, azt látják, hogy a Fidesz és Orbán Viktor teljhatalmat kapott, ám az erős kormány mellett egy erjedési folyamat is megindult. Szerinte a Sargentini-jelentés ennek az egyik folyamodványa.

Samu Tamás Gergővel, a párt megyegyűlési frakcióvezetőjével (balról) is szót váltott Sneider Tamás.

Hangsúlyozta, ma már Európa jobban figyeli azt a korrupciót, ami hazánkban zajlik. A Jobbik elnöke úgy vélekedett, az EU ezért és nem a Fidesz által épített kerítés miatt támadja a kormányt. Sneider Tamás hozzátette, az elmúlt időszakban az ellenzéki pártok sorban jelentkeztek összefogási szándékkal, közülük az LMP-vel tudnak hathatós együttműködést elképzelni, de bárkit örömmel fogadnak, akinek „tiszta” a keze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában