békéscsaba-szarvas

2018.06.14. 18:34

Színes programsor várja a színházkedvelőket

Péntek este kezdődik Békés megyében a Csabai Nyár és a Szarvasi Vízi Színház programsorozata, mely során a Jókai Színház művészei és neves hazai társulatok lépnek fel. A kikapcsolódni vágyó közönséget színházi előadások, zenés produkciók, koncertek, versestek, bábszínházi bemutatók várják.

Békéscsabán június 15. és július 6. között a városháza udvarán, illetve a Jókai Színház Teátriumában tartják az előadásokat. Az ünnepélyes megnyitó után pénteken Dan Goggin Apácák című musical komédiáját játssza a Magyar Zenés Színház, másnap Pozsgai Zsolt A király és a szűz című történelmi játéka ősbemutatóként kerül színre.

Június 21-én Szomor György ad koncertet, 28-án a Bartók Béla Vegyeskar és Gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar Musical Varázs

címmel. Közben a nemzetközi bábfesztiválé lesz a városban több színpad. A továbbiakban a József Attila Színház Eric Assous Boldogság című darabját adja elő június 29-én, Horváth Krisztián – Moravecz Levente Ha jó a nő című komédiáját a Moravecz Produkció hozza el, a Cervinus Teátrum Szarvasról a Drótos Jankó című szlovák táncszínházi előadással színesíti a programot.

Huszka – Bakonyi – Martos Bob hercegét a Magyar Zenés Színház előadásában láthatja a közönség július 13-án a városháza udvarán, másnap ugyanott Ray Conney Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz című produkcióját adja elő a Vidám Színpad, de számos további rendezvény közül válogathat a közönség.

A nyolcadik alkalommal nyíló Szarvasi Vízi Színházban négy produkció nyolc előadásával szerepel az idén a Békéscsabai Jókai Színház. A megnyitó után a Leszállás Párizsban című komédiát láthatja a közönség (esőnap: június 18.), június 20-án a Micimackót. Június 22-én és 23-án a My Fair Lady című nagysikerű musicalt játssza a társulat. Augusztusban még három előadás lesz a Monte Cristo grófjából Szarvason, és egy a Micimackóból Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában