energetikai korszerűsítés

2018.06.07. 14:47

Százhatvanmillióból újult meg a Madách utcai iskolaépület

Csütörtök délelőtt tartottak ünnepélyes projektátadó rendezvényt Békéscsabán az Erzsébethelyi Általános Iskola Madách utcai intézményében.

V. E.

Az iskolában a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében végeztek energetikai korszerűsítést. Az eseményen Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, majd Kutyej Pál, önkormányzati képviselő, a Nemzetiségi, Érdekegyeztető, Külkapcsolati és Egyházügyi Bizottság elnöke mondott nyitóbeszédet.

Kucseráné Szabó Mária, az intézmény igazgatója elmondta, hogy a felújítást 160 millió forintból hajtották végre a Madách utcai épületükben. A korszerűsítés kiterjedt a teljes külső homlokzatra, a nyílászárók cseréjére, 16 centiméteres külső szigetelésre, a fűtési rendszer cseréjére (új kazánok és radiátorok, amellyel egyidejűleg el tudták választani a főépületet a tornacsarnok fűtésétől) és napelemek felszerelésére. Továbbá a tető szigetelése is megtörtént, illetve új ereszcsatornát kapott az építmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában