medveláz

2018.06.27. 13:41

Békés megyéből ment Kövegyre a medve

A Csongrád megyei Kövegyen látták utoljára a medvét, jelenleg Magyarcsanád határában keresik rendőrségi hőkamerával.

beol.hu

Az ország medvéje a fejébe vette, hogy délre indul, és úgy tűnik, eddig tartja is magát az ütemtervhez. Mint megírtuk, a hétfő éjjel és kedd hajnalban Orosházán, majd Tótkomlósán látták a medvét, de se a rendőrség, se a Körös-Maros Nemzeti Park munkatársai nem találtak erre utaló nyomokat, medvét pedig még annyira sem. Jogosan kezdtek sokan kételkedni, hogy tényleg tiszteletét tette-e megyénkben a maci, de a Délmagyar információ szerint Békés megyéből érkezett a Csongrád megyei Kövegyre a medve, ugyanis legutóbb ott látták.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette: ismét medve érkezett a megyébe. A Délmagyar információi szerint a kövegyi kápolnánál, az M43 kövegyi pihenője közelében bukkant fel a mackó. A rendőrség, a nemzeti park munkatársai és a vadászok drónnal is kutatnak utána, jelenleg a még délebbre fekvő Magyarcsanád határában keresik hőkamerás rendőrségi autóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában