kék hírek

2018.08.15. 14:15

Több mint 100 liter gázolajat loptak, de elfogták őket

Békés megyében a rendőrök elfogtak három férfit, akik egy részvénytársaság földjén működő öntözőberendezés tartályából lefejtették az üzemanyagot.

police.hu

Több mint 100 liter gázolajat lopott el három férfi egy öntözőberendezés üzemanyagtartályából Békés megyében. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei kedden 0 óra 15 perc körül ellenőrizték őket Mezőkovácsházán, a Battonyai úton. A kocsijuk csomagtartójában egy műanyag kanna, az utastérben pedig egy műanyag hordó volt. A bennük lévő gázolaj eredetét a férfiak nem tudták igazolni, ugyanakkor a rendőrségre sem érkezett lopásról bejelentés.

Fotók: police.hu

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei megkérték a területen működő, mezőgazdasági termeléssel foglalkozó részvénytársaság munkatársait, hogy ellenőrizzék az öntözőberendezéseiket. Ekkor derült ki, hogy az egyiknek az üzemanyagtartályáról letörték a lakatot és egy locsolócsővel 127 liter gázolajat fejtettek le belőle.

A cég – éppen a lopások megelőzése, illetve felderítése érdekében – színezi az üzemanyagot, így egyértelművé vált, hogy a lőkösházi férfiak autójában az öntözőberendezésből kilopott gázolajat találták meg a rendőrök. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindhárom férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában