kék hírek

2018.01.18. 11:34

Kerékpárokat és bevásárlókocsit lopott egy szeghalmi nő

Egy lezáratlan biciklit vitt el egy nő az egyik üzlettől Szeghalmon. A rendőrök azon kívül még négy kerékpárt találtak a lakásán.

police.hu

Elloptak egy kerékpárt január 17-én, Szeghalmon, az egyik üzlet előtti kerékpártárolóból. A biciklit a tulajdonosa 12 óra 45 perckor hagyta ott, de nem zárta le. Nyolc órával később vette észre, hogy nincs a tárolóban. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette a lopást, a rendőrök a felvétel alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt.

Házkutatást tartottak nála és megtalálták a bolttól ellopott kerékpárt. Ezen kívül még négy biciklit és egy bevásárlókocsit foglaltak le tőle. A 65 éves nő tagadta, hogy lopott, állítása szerint nem tudja, hogyan kerültek hozzá a kerékpárok, illetve a bevásárlókocsi. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a január 17-én ellopott kétkerekűt visszaadják a tulajdonosának és vizsgálják, hogy a nő hány lopás elkövetésével gyanúsítható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában