tűzeset

2018.10.14. 21:38

Égett a tarló Kunágota határában

Egyik olvasónk Medgyesegyháza irányából tartott Mezőkovácsháza felé autóval, amikor nagy füstre lett figyelmes. Úgy látta, Kunágota határában valami ég. Kiderült, hogy az avar kapott lángra s terjed az erdősáv felé. Ő szólt a mezőkovácsházi tűzoltóknak, akik a helyszínen megkezdték az oltást.

beol.hu

dig

Kovács István, a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagja vasárnap este 19 órakor Mezőkovácsháza és Medgyesegyháza között, a Kunágotai bekötő előtt haladva a jobb oldalon arra lett figyelmes, hogy hosszú szakaszon ég az avar. Ő maga értesítette a mezőkovácsházi tűzoltókat.

Beküldött felvételek

A beküldött felvételeken jól látható, hogy nagy kiterjedésben égett a tarló, valamint az aljnövényzet. A kiérkező tűzoltók megkezdték az oltást, amely megállította a lángok továbbterjedést Kunágota felé.

– Ha már felelőtlenül, és őrizetlenül hagyja valaki a tüzet, legalább figyelni kellene arra, hogy a terjedésével veszélyhelyzet alakulhat ki. Kicsit nagyobb odafigyeléssel legyünk környezetünkre! Csak egy telefon a tűzoltóknak! Inkább legyen téves riasztás, mint nagyobb katasztrófa! – írta hírportálunknak olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában