Kék hírek

2024.06.26. 08:23

Egy Békéscsabára tartó vonaton fosztogatott a nő

Nem lopta, hanem vásárolta a mobiltelefont, amit nála találtak. Legalább is ezt állította az az asszony, akit egy Békéscsabára tartó vonaton tartóztattak fel. Nemsokára pedig le is tartóztathatják.

dr. Nagy Szilvia

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Egy Békéscsabára tartó vonaton fosztogatott egy nő, aki azt állította, hogy nem lopta a nála talált mobiltelefonokat, hanem vásárolta. 

– Egy békéscsabai férfi a fiával utazott június 22-én éjjel a lakóhelyükre tartó személyvonaton. Mindketten elaludtak, kis idő elteltével a sértett felébredt, és a fülkében egy ismeretlen nőt pillantott meg, aki akkor gyorsan távozott. A férfi észrevette, hogy elvitték a fülke asztalkájára korábban elővigyázatlanul kitett tárcáját – melyben pénz és személyes okmányai voltak –, továbbá a mobiltelefonját – számolt be az esetről a szoljon.hu, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján. Mint elmondták: a sértett azonnal értesítette a kalauzt, aki a szolnoki nyomozók vasútállomásra érkezéséig visszatartotta az asszonyt. A rendőrök a 37 éves román állampolgárnál nemcsak a sértett telefonját és a pénztárcáját találták meg, hanem további tíz mobilt és egy powerbankot is. Az egyenruhások lefoglalták a tárgyakat, a nőt pedig kifosztás miatt kihallgatták. A nő mindent tagadott, azt állította, hogy vásárolta a készülékeket. A nyomozó hatóság a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában