Több száz litert csapolt le

2024.01.12. 10:20

Megfúrta a tartályt, a szomszédból tankolt a medgyesbodzási férfi

Több száz liter gázolajat csapoltak le egy mezőgazdasági gépből Medgyesbodzáson. A rendőrök kiderítették, hogy az egyik szomszéd járt át lopni, és az üzemanyag mellett kisgépeket is vitt el – ismertették a rendőrségen. A 23 éves férfi ellen lopás miatt indítottak büntetőeljárást.

Licska Balázs

A rendőrségi felvételen látszódik, hogy megfúrták a mezőgazdasági vontató gázolajtartályát

Forrás: police.hu

A medgyesegyházi rendőrőrsön csütörtökön jelentette be egy férfi, hogy a lakatlan, de körbekerített medgyesbodzási telephelyén álló mezőgazdasági gépének gázolajtartályát az elmúlt hetekben megfúrták, és a tankból 350 liter üzemanyagot csapoltak le. Emellett a műhelyből is hiányzik több kisgép.

A nyomozók nem sokkal később előállították a kertlábszomszédban lakó 23 éves fiatalembert, mert azt gyanították, hogy ő károsíthatta meg a gazdálkodót. Nem csalt a megérzésük, a férfi beismerő vallomást tett. 

Azt mondta, hogy január első napjaiban az egyik ismerőse látogatta meg, aki megkérdezte tőle, nem tud-e gázolajat szerezni. Ezután ment át a szomszédba, és kannákkal hordta át az üzemanyagot. A műhelyből hegesztőt, fúrót, sarokcsiszolót és akkumulátortöltőt vitt el, majd másnap túladott a dolgokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában