Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság

2024.01.17. 15:06

Kis rendőrök nagy farsangját rendezik meg Békésben

A Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság a farsangi időszak zárásaként, 2024. február 28-án megrendezi a „Kis rendőrök nagy napját”.

Azoknak az óvodás és általános iskolás gyermekeknek a jelentkezését várják, akik a farsangon rendőrnek öltöztek. Nevezni jelmezes fotóval lehet, amelyet 2024. február 20-ig kell beküldeni a [email protected] e-mail címre.

A Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottságnál elmondták, a jelmezeket a fotók alapján értékelik, a legjobban öltözött kis egyenruhásokat válasz e-mailben értesítik arról, hová és hány órára várják őket. A rendezvény egy állománygyűléssel kezdődik, ahol a kis rendőrök egy valódi rendőrparancsnok előtt felsorakoznak, majd különböző állomásokon játékos és tanulságos feladatokban vehetnek részt.

A szervezők apró ajándékokkal is készülnek, így a kis rendőrök remélhetőleg nagy élménnyel távoznak majd a vármegyei rendőrségről.

Pink Orange Watercolor Balloons Child 3rd Birthday Party Invitation - 1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában