Visszatekintő

2024.01.04. 18:24

Ezek voltak a legolvasottabb kék híreink novemberben

Az év zárásaként, az új év beköszöntével ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk a legolvasottabb rendőrségi cikkeinket.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Épp hamis mosószert árult garázsából egy Békés vármegyei férfi, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei váratlanul a helyszínre érkeztek.

A gyanú szerint nagy mennyiségű szemetet, közte veszélyes hulladékot rakott le egy férfi Sarkadon, egy üres portán. A rendőrség a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított eljárást ellene, a nyomozás pedig a napokban fejeződött be.

Arról tett bejelentést egy férfi a Békéscsabai Rendőrkapitányságon, hogy a házat, amit néhány hónapja megvásárolt, újra meghirdették a korábbi eladók. 

Jogosítvány nélkül és ittasan kötötte el ismerőse autóját egy 33 éves dévaványai férfi, ráadásul úgy, hogy a vezetéstől korábban el is tiltották. A férfit jármű önkényes elvétele, eltiltás hatálya alatti járművezetés és ittas járművezetés miatt másfél év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték a minap jogerősen a Szarvasi Járási Ügyészség vádirata alapján a Szarvasi Járásbíróságon, emellett hét évre a közúti járművezetéstől ugyancsak eltiltották.

A KiberPajzs projekt kommunikációs partnere a Médiaunió Alapítvány közleményt adott ki, miszerint egyre többen aggódnak, hogy szeretteik is áldozatul eshetnek az internetes és banki csalásoknak. Békésben is szedi az áldozatait az internetes csalás. Különösen azok vannak veszélyben, akik kevésbé ismerik a digitális világot, és sokszor nehezebben tájékozódnak az online-térben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában