Lezárt nyomozás

2023.11.28. 13:54

Hűtőből akart kutyaházat készíteni a sarkadi férfi

A gyanú szerint nagy mennyiségű szemetet, közte veszélyes hulladékot rakott le egy férfi Sarkadon, egy üres portán. A rendőrség a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított eljárást ellene, a nyomozás pedig a napokban fejeződött be.

Papp Gábor

A hulladék között volt építési törmelék, autógumi, hűtőszekrény, fagyasztóláda, de veszélyes hulladéknak számító képcsöves televízió és hullámpala is

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre még április 21-én arról, hogy Sarkadon egy üresen álló, füves telken valaki nagy mennyiségű szemetet rakott le. A hulladék között volt építési törmelék, autógumi, hűtőszekrény, fagyasztóláda, de veszélyes hulladéknak számító képcsöves televízió és hullámpala is. Az eset kapcsán a Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói több tanút is meghallgattak, végül eljutottak egy helyi férfihoz, aki elismerte, hogy műszaki cikkeket vitt az üres portára. Elmondta a rendőröknek, hogy a telek részben az ő tulajdona, de majd meg akarja az egészet vásárolni. A hűtőt és a fagyasztót egy másik, felújítás alatt lévő házból szállította oda azzal a céllal, hogy majd később kutyaházakat csinál belőlük. 

A Sarkadi Rendőrkapitányságon a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett gyanúja miatt indult eljárás ellene. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait november 27-én továbbították az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában