Köszönet

2023.12.21. 06:52

Nyugállományú rendőrök találkoztak Békéscsabán

A Békés Megyei Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete nyugállományú rendőröknek szervezett találkozót kedden Békéscsabán.

Papp Gábor

Vörös Ferenc rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte a résztvevőket

Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendezvény közel 60 résztvevőjét Vörös Ferenc rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte. Röviden tájékoztatta a jelenlévőket a főkapitányság eredményeiről, a főbb feladatokról, és hangsúlyozta, példaértékű a kapcsolat a főkapitányság és az egyesület között. Megköszönte az egész éves együttműködést Rácz Mihály nyugalmazott rendőr ezredesnek, az egyesület elnökének, majd emléktárgyakat adományozott azoknak a nyugállományú kollégáknak, akik az idei évben kerek évfordulós születésnapjukat ünnepelték. 

A vármegyei rendőrfőkapitány 60. születésnapja alkalmából emlékplakettet adományozott Turbucz Imre nyugalmazott rendőr alezredesnek, 70. születésnapja alkalmából pedig hollóházi porcelántárgyat adott át dr. Fekete József és Batiz Gyula nyugalmazott rendőr alezredeseknek. A találkozó ezúttal is, mint minden esztendőben, egy finom vacsorával és egy jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában