Kék hírek

2023.12.18. 16:57

Lopott autóval ment haza Körösladányból

Haza akart menni, ezért ellopott egy autót egy 24 éves férfi Körösladányban. A kocsiból menet közben kifogyott az üzemanyag, ezért hátrahagyta azt az út szélén, és egy másik, szintén lopott járgánnyal ment tovább. Éppen csak hazaért, amikor a rendőrök elfogták és előállították – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

 

Rokonoknál volt látogatóban Körösladányban az a 24 éves férfi, aki szombat éjszaka úgy döntött, hogy kocsival hazamegy a szülei házába – viszont nem volt se járgánya, se jogosítványa. Gyalogosan indult el, hátha talál egy autót. Elmondása szerint nem is kellett sokáig keresgélnie, az első kocsinak, amelyet megnézett, nyitva volt az ajtaja, és benne volt az indítókulcs is. 

A hajdú-bihari Vácsod felé azonban kifogyott belőle az üzemanyag, és az autó megállt a 47-es főút mentén. A férfi visszagyalogolt a legközelebbi településig, ahol kis keresgélés után talált egy terepjárót, amelynek nyitva volt az ajtaja, és a kulcs is ott volt az egyik belső rekeszben. Ezzel az autóval aztán hazament, és lefeküdt aludni.

Nem sokáig pihenhetett, mert a rendőrök elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást, valamint szabálysértési eljárás is indult ellene azért, mert nem volt vezetői engedélye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában