Munkálatok

2023.11.27. 20:29

Felújítás kezdődik, csak egy sáv marad a kamionoknak a gyulai határátkelőnél

Útfelújítási munkálatok kezdődnek hamarosan Gyulán, a közúti határátkelőhelyen, és emiatt egy kivételével lezárják majd a teherforgalom be- és kiléptetésére szolgáló forgalmi sávokat – közölték a rendőrségen.

Licska Balázs

Forrás: police.hu

A november 30. és december 3. közötti korszerűsítés során a belépő és a kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon lesz lehetőség a tehergépjárművek átléptetésére, ami forgalomlassulást és torlódást okozhat. Ezért azt kérték a rendőrségen a teherforgalomban közlekedőktől, hogy ha lehet, akkor a felújítási ideje alatt válasszanak másik közúti átkelőhelyet a határ átlépéséhez.

Bár a munkálatok a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érintik, hangsúlyozták, hogy a sávlezárások és forgalomterelések miatt a személygépjárművekkel közlekedők is fokozott figyelemmel közlekedjenek a közúti határátkelőhely területén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában