Gázolás

2023.09.04. 08:52

Holttestet találtak a sínek mellett Kétegyháza és Medgyesegyháza között

Hétfőn 5 óra 58 perckor érkezett bejelentés a Békés vármegyei rendőrségre, hogy Medgyesegyháza és Kétegyháza között, a sínek mellett egy férfi holttestét találták meg.

Nyemcsok László

Szarvas Ágnes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, a férfit valószínűleg vonat ütötte el. Azt is vizsgálják a helyszínen a rendőrök, hogy ha így történt, melyik vonatnál történt a szerencsétlenség, valamint mihamarabb igyekeznek kideríteni az eset körülményeit is.   

A MÁVINFORM-nál közölték, Kétegyháza és Medgyesegyháza között nem közlekedhetnek a vonatok helyszínelés, hatósági vizsgálat miatt. A helyszínelés végéig a Békéscsaba–Mezőhegyes vonalon jelentősen hosszabb menetidőre, pótlóbuszos közlekedésre lehet számítani.

Frissítve: 

Szarvas Ágnes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, az már bizonyítást nyert, hogy a férfit vonat ütötte el. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában