MÁV

2023.07.10. 06:50

Kisiklott tehervonat: a csabai vonalon hétfőn is maradnak a korlátozások

A békéscsabai vonalon Tiszatenyő és Mezőtúr között, Kétpónál hétfőn is dolgoznak a műszaki mentésen, a kisiklott kocsik beemelésén és a pálya helyreállításán. Ezért továbbra sem közlekedhetnek a vonatok azon a szakaszon.

Beol.hu

A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon jelentősen megnő a vonatok menetideje. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Hétfőn egész nap a következő változásokra kell számítani:

  • A Budapestről induló vonatok Szolnokig közlekednek, az utasok Szolnokról a Debrecenig közlekedő InterRégió vonatokkal utazhatnak
  • Törökszentmiklós állomásig. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbusz közlekedik.
  • A Békéscsaba felől a főváros felé tartó vonatok Mezőtúr állomásig közlekednek, az utasok Mezőtúr és Törökszentmiklós között             pótlóbusszal utazhatnak, Törökszentmiklós állomásról alkalmas vonattal utazhatnak tovább.
  • A Tiszatenyő állomásra utazók a szentesi vonatokkal utazhatnak.
  • Budapest és Lőkösháza között az InterCity vonatok, illetve Szolnok és Püspökladány között az InterCity vonatok helyjegy váltása nélkül is igénybe vehetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában