Gondatlanság

2023.06.29. 12:08

Kiszökött az utcára a kutya, megharapott egy nőt Orosházán

Kiszökött az utcára egy kutya és megharapott egy nőt Orosházán. Az eb gazdája elismerte, hogy az ő figyelmetlensége miatt történt a súlyos sérüléssel járó eset. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát – közölték.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Az eset tavaly szeptember 30-án történt Orosházán: kutyát sétáltatott unokájával egy nő, amikor egy ház udvaráról kiszabadult el egy eb. Azért tudott kiszökni, mert a gazdája, miután beállt az udvarra az autójával, becsukta ugyan a nagykaput, a rögzítővasat nem akasztotta be a helyére. A férfi az udvaron volt, amikor kiabálást hallott. Azonnal ki is ment az utcára, de akkorra már megtörtént a baj, a kutyája megharapta a nőt. Rögtön behívta az állatot, bezárta a kaput és próbált segíteni, beszélt a nővel és családjával. Elmondta nekik, hogy nagyon sajnálja a történteket, majd a rendőrségen tett vallomásában is elismerte a felelősségét.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt rendelt el nyomozást. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nő sérülése súlyos, nyolc napon túl gyógyuló volt. A rendőrség az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában