Elismerés

2023.04.15. 12:34

Harminc éve áll szolgálatban a csabai tűzoltó alezredes

Kiss András tűzoltó dandártábornok, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a hivatásos állományban eltöltött három évtized elismeréseként tűzoltósági szolgálati jelet adott át Prókai Sándor tűzoltó alezredesnek, a békéscsabai katasztrófavédelmi kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének.

Beol.hu

Fotó: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Dolgoztál már 30 évet? Harminc évvel ezelőtt Csehszlovákia két önálló országra, Csehországra és Szlovákiára bomlott. Terroristák bombát robbantottak a New York-i Világkereskedelmi Központban. Alain Prost megszerezte negyedik Formula–1-es világbajnoki címét a Williams-Renault csapattal...

...és Prókai Sándor tűzoltó lesz Békés megyében – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán.

Prókai Sándor 1993. április 1-től került a békéscsabai hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába, beosztott tűzoltói beosztásba. Tűzoltói pályafutása alatt gépjárművezetői, szolgálatparancsnok-helyettesi, szolgálatparancsnoki, tűzoltási és műszaki mentési osztályvezetői munkaköröket látott el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában