Kék hírek

2022.12.21. 11:30

Asszonylátogatás: őrizetbe vették a távolságtartást megszegő kertészszigeti férfit

Békéscsabán és Kertészszigeten szabálysértés miatt, Szeghalmon pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés a keddi napon.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Békéscsabán, az Orosházi útról kedden 8 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy jogosítványa soha nem volt. A 25 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – olvasható a police.hu összefoglalójában.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság ugyanezen a napon szabálysértési őrizetbe vett egy 52 éves kertészszigeti férfit. A Szeghalmi Járásbíróság korábban megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére elment hozzá és megszólította őt. A férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják a rendőrkapitányság munkatársai.

Szeghalmon, 12 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy vésztői férfit, aki ellen okirattal visszaélés miatt a Győri Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában