Súlyos testi sértés

2022.12.10. 10:18

A féltékeny csabai férj ütött, rúgott, gyilkossággal fenyegetőzött

Súlyos testi sértés és magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség, és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 48 éves, büntetlen előéletű békéscsabai férfi ellen, aki féltékenységből ragadtatta magát erőszakos bűncselekmény elkövetésére.

Ny. L.

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi idén július 13-án váratlanul megjelent egy másik férfi békéscsabai házánál, mivel gyanította, hogy felesége szerelmi viszonyt folytat a sértettel. Ekkor utóbbiak éppen a teraszon ültek. Mikor meglátta őket a féltékeny férj, kiabálni, szitkozódni kezdett, és indulatosan azzal fenyegette meg a másik férfit, hogy megöli.

Ezután a kerítésen át bemászott a telekre, ezért a sértett és a nő beszaladtak a házba, majd belülről támasztották az ajtót. A férfi azonban a lábát az ajtó és az ajtófélfa közé tette, a nyílászárót benyomta, és a lakásba jutott. Ott ököllel megütötte a sértett arcát, majd a hajánál fogva a földre rántotta, és legalább háromszor ököllel megütötte tarkóját, illetve a néhány hónappal korában hasi műtéten átesett férfi felsőtestét legalább kétszer, közepes erővel megrúgta, és ismét azt kiabálta, hogy megöli.

Időközben a nő értesítette a rendőrséget, ezért a támadó elhagyta a helyszínt. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló bordatöréseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában