Tűzeset

2022.05.14. 16:04

Hulladék kapott lángra Békéscsaba külterületén

Tűz keletkezett egy hulladékválogató telepen, Békéscsaba külterületén.

Fotó: Szilágyi Viktor Lajos

Az ott felhalmozott kommunális szemét ég mintegy háromszáz négyzetméteren. A békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat - írja a katasztrofavedelem.hu.

Frissítve:

Körülhatárolták a békéscsabai hulladéktüzet

Megakadályozták a lángok továbbterjedését Békéscsaba külterületén, ahol tűz keletkezett egy hulladékválogató telepen. Az ott felhalmozott kommunális szemét gyulladt meg. A békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatokat két erőgép is segíti.

Frissítés:

A DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy szombaton több településen is lomtalanítást tartottak. Ez a begyűjtött lom gyulladt meg szombaton a hulladékválogató telepen. A hulladékválogató telepen a kármegállapítás jelenleg is folyamatban van.

A DAREH ismételten arra kérte a lakosságot, hogy lomtalanításkor csak a valóban lomkategóriába tartozó tárgyakat helyezzék ki. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában