Videóval

2021.12.17. 07:08

Kábítószer-kereskedőket fogtak a rendőrök Békéscsabán és Kamuton

Kábítószer-kereskedelem bűntettel gyanúsítható férfiakat és nőt fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei kedden este Békéscsabán és Kamuton.

Beol.hu

A náluk tartott kutatáskor kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket, fehérport, illetve az adagolásukhoz használt eszközöket foglaltak le. A négy férfi közül háromnál kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt. Emellett a rendőrök előállítottak a rendőrkapitányságra két fogyasztót is, akik ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfiakat és nőt őrizetbe vette, a lefoglalt növényi törmelék és por hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg. A nyomozók vizsgálják, hogy kiknek adhattak még el a kábítószer gyanúját keltő anyagokból - adta hírül a police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában