sikertelen kísérlet

2021.10.24. 18:38

Bosszút akart állni volt asszonyán egy berényi férfi

Leszerelte a rendszámtáblákat volt felesége autójáról, ezért emelt vádat a járási ügyészség egy 43 éves mezőberényi férfi ellen – ismertették a megyei főügyészségen.

N. Sz.

Forrás: Shutterstock illusztráció

A férfi tavaly nyáron megjelent volt házastársa mezőberényi otthonánál. Miután csengetésére nem nyitott neki senki ajtót, bemászott a kerítésen át az udvarra. Az ott parkoló gépkocsiról a rendszámtáblákat leszerelte és magával vitte, hogy a járművet a volt felesége ne tudja használni.

Miután elment, meggondolta magát, ezért visszavitte a jelzéseket, de ekkorra már tettéről értesítették a rendőrséget. A férfi beismerte cselekedetét, és az ügyészség a vele szemben indult eljárást egy évre feltételesen felfüggesztette.

Azonban a felfüggesztés ideje alatt egy másik bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ezért az eljárást folytatni kellett. Mint fogalmaztak, ilyen előzmények után a vádhatóság azt indítványozta, hogy a férfit ítéljék pénzbüntetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában