Békéscsaba

2021.10.08. 09:52

A levegőben állt le a kisrepülőgép motorja

A megyeszékhelyen történt légi balesetnél és egy lopás gyanúsítottjának előállításánál intézkedtek a rendőrök Békéscsabán a csütörtöki napon.

beol.hu

A békéscsabai repülőtéren csütörtökön 14 óra körül földet éréskor összetört egy ultrakönnyű kisrepülőgép. A pilóta nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – olvasható a police.hu beszámolójában.

Fotó: police.hu

A repülőgép motorja felszállás után feltehetően leállt, a pilóta ezért hajtott végre kényszerleszállást, de eközben fák lombkoronájának ütközött. A történtek okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békéscsabán ugyanezen a napon a reggeli órákban előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint korábban háromszor lopott boltokból, illetve Békéscsabán, a Nagy Imre térről elvitte egy nő táskáját. A 36 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt folytat büntetőeljárást.

Kapcsolódó cikkünk:

[embed]https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/osszetort-egy-kisrepulogep-a-csabai-repteren-megserult-a-pilota-4397933/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában