kék hírek

2021.09.12. 15:00

Földön fekvő feleségét rugdosta, anyósát fel is pofozta egy szarvasi férfi

Kétrendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat és vádiratában beismerés esetére is felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta a Szarvasi Járási Ügyészség azzal a büntetlen előéletű, 32 éves szarvasi férfival szemben, aki feleségét és anyósát is bántalmazta.

B. O.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A férfi tavaly október 23-án kora délután erősen ittas állapotban összeveszett feleségével. A férfit a 82 éves, mozgásában korlátozott anyósa kérdőre vonta, hogy miért bántja a lányát. A férfi kiabálni kezdett az anyósával, megütötte, kezénél fogva megragadta, felemelte és az ágyra dobta.

A férfi ezután a feleségét a földre lökte, ahol a fejét, a tarkóját és a derekát megrúgta, végül megpofozta.

A férfi visszament egy késsel anyósa szobájába, ahol megfenyegette, hogy legszívesebben feldarabolná őket, de mivel van önuralma, nem teszi meg.

Mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de fennállt a lehetősége a súlyos testi sérülések bekövetkezésének is a vádlott bántalmazása következtében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában