kék hírek

2021.09.05. 08:00

Mobilt lopott a hívatlan vendég a mezőberényi lakodalomban

Testi sértés, eltiltás hatálya alatti járművezetés, garázdaság és lopás miatt történtek rendőri intézkedések megyénkben a szombati nap folyamán.

beol.hu

Gerendáson, egy tanyában szombaton 2 óra körül egy férfi bántalmazta az élettársát. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, az 55 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – olvasható a police.hu közleményében.

Sarkadon, a Márky Sándor utcából 7 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. Az 57 éves sarkadi férfi ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Békéscsabán, az Áchim L. András utcában, egy borozó előtt ugyanezen a napon 18 óra körül egy férfi megütötte korábbi párját, mert sértegette a jelenlegi élettársát. A bántalmazott nő elesett és könnyebben megsérült. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellene.

Mezőberényben, 21 óra 30 perc körül egy férfi bement egy vendéglőbe, ahol éppen lakodalom volt. Leült egy asztalhoz, majd miután felszólították, hogy távozzon, az asztalról elvett egy mobiltelefont és magával vitte. A rendőrök a férfit előállították és elszámoltatták. Először tagadta, de végül elismerte, hogy ellopta a telefont, amit a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A 28 éves mezőberényi férfit a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja – derül ki a rendőrség tájékoztatójából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában