Galériával

2021.05.26. 10:20

Faeltávolításhoz, tűzhöz és balesethez riasztották a tűzoltókat kedden

Gyomaendrődön egy veszélyes fához, Örménykúton egy kigyulladt melléképülethez, Szabadkígyós és Békéscsaba között pedig balesethez kellett kivonulnia a tűzoltóknak.

Egy fa veszélyesen megdőlt kedden reggel Gyomaendrődön az Erzsébet ligetben és egy másik fa főépületre dőlt Békésen, a Csabai utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók láncfűrész és létra segítségével a veszélyt jelentő fákat eltávolították. Az esetekkel kapcsolatban senki sem sérült meg – írja a bekes.katasztrofavedelem.hu.

Melléképület gyulladt meg kedden délután Örménykúton, a Tessedik Sámuel utcában. A közvetlen szomszédságában álló főépület tetőszerkezetének sarkára a tűz kismértékben átterjedt. A szarvasi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a területet hőkamerával átvizsgálták. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Fotók: katasztrofavedelem.hu

Két autó karambolozott tegnap este Szabadkígyós és Békéscsaba között a 4433-as úton. A balesetben senki sem sérült meg. A békéscsabai hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanításával egyidejűleg megszüntették az egyik autó üzemanyag szivárgását, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában