kék hírek

2021.02.13. 09:23

Őrizetbe vették az anyjától eltiltott csabai férfit

A Békéscsabai Rendőrkapitányság pénteken szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Az 51 éves férfi korábban erőszakosan viselkedett az édesanyjával, ezért a bíróság megtiltotta neki, hogy felkeresse őt, de ennek ellenére mégis elment hozzá.

beol.hu

A rendőrkapitányság munkatársai a férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei ugyanezen a napon elfogtak egy férfit, akinek a Szarvasi Járásbíróság ittas járművezetés miatt elrendelte a körözését. A 41 éves gyomaendrődi férfit a rendőrök őrizetbe vették.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei ugyancsak pénteken Dévaványán előállítottak egy férfit. A 63 éves férfi a múlt héten Dévaványán, egy élelmiszerbolt elől ellopta egy nő kerékpárját, ezért indult ellene büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában