Ismét akciózik!

2021.02.28. 08:51

A kamerák most is rögzítették a mezőhegyesi tolvaj mozgását

Ismét akciózik! – ezzel a figyelemfelhívással adták a mezőhegyesiek egymás tudtára a közösségi oldalon, hogy szombaton az a férfi, aki novemberben egy helyi polgárőr nyitott ingatlanába besurranva már lopott, most szombaton is ezt tette. Más helyszínt választott. Ezúttal is lopott, elfogták.

Cs. I.

Ajtókat zárni és fokozottan figyelni! – ajánlották az emberek figyelmébe a bejegyzés készítői. A mezőhegyesiek ismerik a férfit, annak életmódját, derült ki a hozzászólásokból. Mint arról korábban hírportálunk is beszámolt, egy polgárőr bekamerázott házába is beosont egy novemberi délelőttön az illető, miközben a család két tagja is otthon volt. A feleség asztalon lévő pénztárcája egyik pillanatról a másikra kiürült. Kamerák rögzítették akkor is a történteket, így hamar a nyomára bukkantak. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették, hogy ez a szombati eset is hozzá köthető.

Az 57 éves férfi Mezőhegyesen, egy üzletbe ment be délelőtt 9 óra 30 perc körül. Az irodából vitt el ezer forintot. A lopást kamera rögzítette, a tulajdonos azonnal értesítette a rendőrséget. A férfi a lopott pénzből éppen bort és dohányt vásárolt, mikor a helyi rendőrőrs rendőrei elfogták és előállították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt újabb büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatták hírportálunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában