kék hírek

2020.12.11. 09:58

Két épületbe is betört egy újkígyósi férfi

Gyógyszertárba és önkormányzati épületbe tört be egy férfi Újkígyóson, Gyulán pedig egy másik elkövető egy boltba.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett egy újkígyósi férfit – olvasható a police.hu közleményében. A 34 éves Cs. János a gyanú szerint november 2-áról 3-ra virradó éjjel betört Újkígyóson, egy gyógyszertárba. Kifeszítette az épület ablakát, majd átkutatta a helyiségeket és készpénzt, valamint gyógyszereket vitt el.

Két héttel később, november 17-én 2 óra körül szintén Újkígyóson, egy önkormányzati intézményből akart lopni. Oda is ugyanúgy jutott be, mint a gyógyszertárba, de megszólalt a riasztó, ezért elmenekült anélkül, hogy bármit is elvitt volna.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt indított ellene eljárást.

Téglával betörte egy élelmiszerbolt ajtajának ablakát egy férfi Gyulán. Bemászott az üzletbe, több dolgot összekészített, de elmenni már nem tudott, mert a városban járőröző rendőrök a helyszínen elfogták.

Fotók: police.hu

Betört egy élelmiszerboltba egy férfi csütörtökön 21 óra körül Gyulán. Téglával kiütötte a bolt hátsó ajtajának ablakát, majd bemászott az épületbe. A pénztárfiókot vezetékestől kitépte a helyéből és a benne lévő több tízezer forinttal együtt el akarta lopni. Ezen kívül egy üveg vodkát és több kozmetikai terméket pakolt össze egy táskába. Ellopni azonban nem tudott semmit, mert a városban járőröző rendőrök tetten érték és elfogták. A 37 éves pusztaföldvári férfit a Gyulai Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában