Vádemelés

2020.08.01. 17:59

Birtokolta és fogyasztotta is a drogot egy kétegyházi férfi

Kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat egy 25 éves kétegyházi férfi ellen a Békéscsabai Járási Ügyészség július 24-én, akivel szemben szintén pénzbüntetés kiszabását indítványozták.

V. E.

Forrás: Shutterstock

A férfi 2019. november 26. előtt ismeretlen körülmények között extasyt, illetve speedet szerzett, amelyeket elfogyasztott. Ezen kívül a hozzájutott marihuánához is, annak egy részét elfogyasztotta, míg a többit az általa használt autóban tartotta. A rendőrség a fent említett napon a gépkocsival közlekedő férfit intézkedés alá vonta, amely során a jármű jobboldali ajtajának tárolórekeszéből zöld színű növényi anyagot foglalt le.

Fotó: shutterstock.com

A férfit előállították, gyorstesztet alkalmaztak nála, majd a pozitív eredményre tekintettel vizeletmintát vettek tőle. A kétegyházi lakos szervezetében ekkor többféle kábítószer hatóanyagát kimutatták, ami a fogyasztást alátámasztja, továbbá a lefoglalt növényi anyag is kábítószer tartalmú volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában