kék hírek

2019.12.18. 09:35

Négy balesetnél helyszíneltek a rendőrök kedden

Baleset történt Mezőberényben, Sarkadon, Békéscsabán és Kétegyházán.

police.hu

Kedden öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberény külterületén, 5 óra 45 perc körül egy személyautó letért az útról, majd nekiütközött egy táblának és egy oszlopnak. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu

Sarkadon, az Anti úton, 14 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. Az autót vezető férfi könnyebben megsérült.

Három órával később Békéscsabán, a Fiumei út és a Kereki út kereszteződésében szintén letért az útról és nekihajtott egy oszlopnak egy személygépkocsi, a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Bocskai utca kereszteződésében, 17 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A mentők a biciklist, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, könnyű sérüléssel vitték kórházba. Békéscsaba külterületén, 21 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost, aki súlyosan megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában