szabálysértés

2019.11.03. 08:33

Eltiltották őket a vezetéstől, mégis a volán mögé ültek

Szombaton a 44-es számú főúton és Kondoroson szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A 44-es számú főútról, szombaton 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. március 19-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 25 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Három órával később hasonló szabálysértés miatt kellett intézkedniük a szarvasi rendőröknek Kondoroson, a Csabai úton. Egy személygépkocsit vezető férfinál a szonda ittasságot jelzett, majd az intézkedés során kiderült, hogy a 31 éves tiszasülyi férfit a Paksi Járásbíróság 2020. szeptember 4-ig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. Az ittas vezetésért pedig közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában