Mezőberény

2019.10.03. 19:25

Megfogta a nyakát és megrángatta a kislányt

Garázdaság miatt indított büntetőeljárást a Békési Rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki szeptember utolsó napjaiban minden előzmény nélkül megtámadott egy 10 éves kislányt – erősítette meg információinkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

P. G.

Forrás: Shutterstock

Az esetre, illetve az arról szóló Facebook-posztra olvasóink hívták fel a figyelmet, miután a történtek nagy megrökönyödést és felháborodást keltettek a közvéleményben. A rendőrség tájékoztatása szerint szeptember 28-án 18 óra 20 perc körül Mezőberényben, a Fő úton egy ittas férfi odalépett egy édesanyjával sétáló 10 éves lányhoz.

A férfi, aki gyalog volt, nem mondott semmit, megfogta a gyermek nyakát és megrángatta őt. A lány nem sérült meg, az édesanya azonnal hívta a rendőrséget. A rendőrök a helyszín közelében feltartóztatták a 23 éves békési férfit. Az ügyben a Békési Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított, a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában