őrizetben

2019.10.01. 12:21

Félmilliót kért a kötegyáni zsaroló, hogy ne gyilkoljon

Egy Békés megyei férfi azt mondta, ha megkapja azt a pénzt, amit kér, nem esik bántódása a megzsarolt férfinek. A zsarolót a rendőrség őrizetbe vette.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy kötegyáni férfit. A 42 éves férfi egyik ismerősének a házassága megromlott, a feleség máshoz költözött.

A férfi augusztus 28-án felhívta a nő új élettársát és találkozót kért tőle. Azt mondta neki, hogy a férj azzal bízta meg, felesége párját tegye el láb alól. De ő nem fogja bántani, ha három órán belül kap 500 ezer forintot.

A megfenyegetett férfi még aznap elvitte zsarolójának a pénzt, majd egy hónappal később, hétfőn bejelentést tett a történtekről a rendőrségen.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentés napján elfogták a 42 éves kötegyáni férfit és lefoglaltak tőle 500 ezer forintot, ami a gyanú szerint a nő új élettársától kizsarolt pénz. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában