Kék hírek

2019.06.03. 10:59

Ittasság gyanúja miatt állítottak elő két férfit a rendőrök

Ittas járművezetés gyanúja merült fel Békésen és Méhkeréken, biztonsági intézkedés történt Gyulán.

police.hu

Vasárnap két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 8 óra 15 perc körül személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi jogosítványát bevonták és büntetőeljárást indítottak ellene. Ezután, Békésen a Táncsics Mihály utcából, 23 óra előtt néhány perccel állítottak elő a rendőrjárőrök egy férfit, aki szintén személyautóval közlekedett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Rendőri segítséggel vittek kivizsgálásra kórházba a mentők vasárnap egy idős férfit Gyulán. A férfi tanyán él, a házához vezető út azonban járhatatlan volt, a mentőszolgálat ezért hívta a rendőrséget. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy olyan szolgálati autóval, amellyel be tudtak jutni a férfihoz, kivitték őt a mentőautóig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában