Katasztrófavédelem

2019.04.01. 16:25

Kinevezték és beiktatták a megyei katasztrófavédelem gazdasági igazgatóhelyettesét

Ünnepélyes állománygyűlés keretében április elsejei hatállyal kinevezték és beiktatták a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesét, Börcsök Istvánné tűzoltó alezredest, aki költségvetési osztályvezetőként nyolc hónapon keresztül megbízottként látta el a beosztással járó feladatokat – adta hírül a katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.

A főigazgató parancsát Szűcs Csaba tűzoltó alezredes, hivatalvezető ismertette, majd Bartók Péter tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese adta át a kinevezést. Az ezredes beszédében említést tett arról, hogy Börcsök Istvánné közel három évtizedes szakmai tudást és tapasztalatot tudhat magáénak.

Az elmúlt időszak során megismerhette a katasztrófavédelmi feladatrendszer szerves részét képező logisztikai és gazdaság feladatokat, kihívásokat is.

A gazdasági főigazgató-helyettes hozzátette, hogy a szakterület számos olyan feladatot végez, amelyek közvetlenül biztosítják az igazgatóság működését, illetve a térségben élők élet- és vagyonbiztonságát. Bartók Péter gratulációja után szakmai előmenetelt, erőt és kitartást kívánt Börcsök Istvánnénak.

Az alezredes asszony ünnepi beszédében hangsúlyozta, hogy kinevezése nem csupán saját munkájának, hanem az egész igazgatóság szakmai tevékenységének elismerése is egyben.

Személyes céljai közül kiemelte, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel, innovatív szemlélettel folytassa a megfelelő működés alapjainak biztosítását, valamint a rendelkezésre álló forrásos hatékony felhasználásával további fejlesztések is megvalósuljanak.

Beszéde zárásaként elmondta, hogy az igazgatóhelyettesi beosztással járó feladatokat legjobb tudása szerint fogja végezni, ehhez pedig mindenkitől közreműködést, magas színvonalú munkát és példamutatást kért.

Az ünnepi állománygyűlés végezetével pohárköszöntő keretén belül Kiss András tűzoltó ezredes, megyei igazgató gratulált kollégánk kinevezéséhez, majd kiemelte, hogy a sikeres és színvonalas feladat-végrehajtás sarokköve a kollégák közötti bizalom és együttműködés. Az igazgató szavait követően az ünnepélyes állománygyűlés kötetlen beszélgetéssel zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában