bűncselekmény

2019.04.27. 09:23

Engedély nélkül halászott és vadászott egy geszti férfi

Emelőhálóval halászott egy csatornában és a csatorna melletti területről befogott négy nyári ludat egy férfi Geszt külterületén. A rendőrök pénteken elfogták.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök pénteken 12 óra körül Gesztről a Sarkadi Rendőrkapitányságra.

A 24 éves férfi emelőhálóval halászott egy csatornán úgy, hogy a halászatra nincs engedélye. Halat nem fogott, de a csatorna melletti területről befogott négy nyári ludat, amelyeket zsákba tett és haza akart vinni.

A Zsadányi Rendőrőrs és a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei azonban Geszt külterületén, a Vadkerti úton igazoltatták és lefoglalták tőle a ludakat.

A madarakat a rendőrök élve átadták a területet kezelő részvénytársaság képviselőjének. A 24 éves geszti férfi ellen orvhalászat, orvvadászat és lopás miatt indult büntetőeljárás. Az autón, amivel közlekedett nem volt érvényes hatósági engedély és rendszám, ezért a rendőrök szabálysértési feljelentést is tettek.

Borítókép: Shutterstock illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában