halálos baleset galériával

2018.08.08. 13:36

Két autó ütközött Szarvas és Csabacsűd között

A 44-es számú főúton összeütközött két személyautó szerdán kora délután, egy ember életét vesztette.

Olvasónk jelezte, hogy baleset történt a 44-es számú főúton Szarvas és Csabacsűd között. Vargáné Szombati Andrea megyei rendőrségi sajtószóvivő kérdésünkre elmondta, hogy 13 óra 15 perc körül két személyautó ütközött össze. Az egyik autó mögött egy teherautó haladt, annak vezetője azért, hogy elkerülje az ütközést, letért az útról. Az elsődleges orvosi információk szerint egy ember súlyosan megsérült a balesetben. A rendőrség 13 óra 37 perckor teljes szélességében lezárta a főutat, Szarvason és Csabacsűdön is elterelték a forgalmat.

Fotók: police.hu

A baleset következtében az egyik gépkocsi felborult. Az esethez a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az első hírek szerint több ember megsérült a balesetben, ezért a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

A forgalmat Szarvasnál Gyomaendrőd felé, Csabacsűdnél Nagyszénás irányába terelték.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset egyik résztvevője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A rendőrség 17 óra 2 perckor feloldotta a teljes útlezárást a 44-es számú főút balesettel érintett szakaszán, a forgalom félpályán, váltakozó irányban haladt.

Frissítés: 20 óra 15 perckor megszűnt a forgalomkorlátozás az érintett útszakaszon, a rendőrség félpályás útlezárást is feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában