kék hírek

2018.05.07. 09:47

Rablás miatt került előzetesbe a női páros

A Békéscsabai Járási Ügyészség rablás bűntette miatt kezdeményezte egy 33 és egy 32 éves békéscsabai nő előzetes letartóztatását, akik május 1-én az utcán raboltak ki egy férfit Békéscsabán - olvasható a Békés Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

A sértett férfi május 1-én 19 óra és 19 óra 30 perc közötti időben Békéscsabán, a Kossuth tér bokros részén aludt ittasan. A gyanúsítottak odamentek hozzá, megrugdosták, majd a bántalmazás hatása alatt levő sértett ruházatát átkutatták és abból

elvettek 3800 forint készpénzt, majd távoztak.

A bántalmazott férfi egy közelben járőröző rendőrnek elmondta, hogy mi történt vele, így a rendőrség rövid időn belül elfogta a gyanúsítottakat. A kényszerintézkedés kezdeményezésére egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt került sor, másrészt, mert alaposan feltehető, hogy a gyanúsítottak szabadlábra kerülésük esetén a sértett befolyásolásával a bizonyítást megnehezítenék. A Gyulai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsítottak előzetes letartóztatását 30 napra elrendelte.

Az esettel kapcsolatos, korábbi cikkünk erre a hivatkozásra kattintva olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában